Quesadillas med kylling

Quesadillas med kylling

prep
Forberedelsestid
5 min
cook
Tilberedningstid
25 min
count
Antal personer
4

Ingredienser
8 tortilla pandekager
400 g brystfilet
2 spsk olivenolie
2 tsk spidskommen
2 tsk paprika
En knivspids cayennepeber
1 spsk tomatpure
1 dåse kidneybønner
200 g revet mozzarella eller cheddar
Salt

  • Bank brystfileten flad med en kødhammer eller en kagerulle
  • Skær brystfileten i strimler og steg det på en pande med olivenolie og krydderierne til kødet er gennemstegt
  • Tilsæt tomatpure og kidneybønner og steg fyldet yderligere et par minuitter
  • På en ren og varm pande placeres en tortilla pandekage
  • Drys med revet ost på den ene halvdel af pandekagen og fyld derefter kylling- og bønnefyldet på osten
  • Fold den anden halvdel af pandekagen over fyldet og steg pandekagen sprød og let gylden på begge sider således at osten smelter
  • Skær den færdigstegte quesadillas i tre og server med det samme sammen med guacamole og salsa