Frijsenborgs mexicanske pandekager

Frijsenborgs mexicanske pandekager

prep
Forberedelsestid
25 minutter
cook
Tilberedningstid
35 minutter
count
Antal personer
3

Ingredienser
500 g Frijsenborg kyllingebryst
2 peberfrugter
2 hvide løg
1 fed hvidløg
1 dåse kidneybønner
1 post fajita krydderimix
1 pose mexicanske pandekager
1 pose cheddarost
Salsa (efter behov)
Cremefraiche (efter behov)
1 avocado
2 håndfulde små tomater
2 store håndfulde salat
1/2 agurk

  • Tænd ovnen på 185 grader (varmluft)
  • Kog kyllingebrysterne i ca. 15 minutter. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler
  • Hak løg, peberfrugt og hvidløg til mindre stykker, og steg af på en pande
  • Kom dernæst kylling samt drænede kidneybønner med på panden. Tilføj fajita krydderimix og lad det simre i 5 minutter
  • Fordel fyldet i pandekagerne sammen med lidt cheddarost, fold dem sammen, og placér dem i et ovnfast fad
  • Top pandekagerne med resten af cheddarosten, og kom dem i ovnen i ca. 15 min til de er gyldne og osten er smeltet
  • Snit avocado, tomater, salat og agurk
  • Server grøntsagerne sammen salsa og creme fraiche til pandekagerne