
Frijsenborg asiatisk nudelsalat med kylling og peanutdressing
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
25 minutter
Antal personer
3
Marineret kylling
500 g Frijsenborg brystfilet
2 spsk soya
1 spsk honning
1 sosk fish sauce
½ lime
1 fed hvidløg
Peber
Peanutdressing
2 spsk soya
3 spsk peanutbutter
1 lime
1 fed hvidløg
3-5 spsk vand
Frisk eller stødt ingefær
Nudelsalat
200 g risnudler
3 gulerødder
1/4 rødkål/spidskål
3 forårsløg
200 g edamamebønner uden skal
1-2 avocadoer
Evt. frisk korriander
Evt. saltede peanuts og sesamfrø
- Bland soya, honning, fish sauce, saften fra ½ lime, presset hvidløg og lidt peber til marianden og lad kyllingen marinere i minimum 20 minutter, gerne natten over
- Nudlerne tilberedes efter anvisningen på pakken
- Hvidløget presses og ingredienserne til peanutdressingen blandes godt sammen. Tilføj vandet lidt ad gangen til dressingen har den rette konsistens
- Snit gulerødder, kål og forårsløg fint og kom det i en stor skål med de optøede edamamebønner
- Steg kyllingen på en varm pande og kom kylling og nudler i skålen med og bland det godt sammen
- Anret salaten og top med avocado, limesamt, saltede peanuts, dressing, korriander og evt lidt sesamfrø