Frijsenborg asiatisk nudelsalat med kylling og peanutdressing

Frijsenborg asiatisk nudelsalat med kylling og peanutdressing

prep
Forberedelsestid
10 minutter
cook
Tilberedningstid
25 minutter
count
Antal personer
3

Marineret kylling
500 g Frijsenborg brystfilet
2 spsk soya
1 spsk honning
1 sosk fish sauce
½ lime
1 fed hvidløg
Peber

Peanutdressing
2 spsk soya
3 spsk peanutbutter
1 lime
1 fed hvidløg
3-5 spsk vand
Frisk eller stødt ingefær

Nudelsalat
200 g risnudler
3 gulerødder
1/4 rødkål/spidskål
3 forårsløg
200 g edamamebønner uden skal
1-2 avocadoer
Evt. frisk korriander
Evt. saltede peanuts og sesamfrø

  • Bland soya, honning, fish sauce, saften fra ½ lime, presset hvidløg og lidt peber til marianden og lad kyllingen marinere i minimum 20 minutter, gerne natten over
  • Nudlerne tilberedes efter anvisningen på pakken
  • Hvidløget presses og ingredienserne til peanutdressingen blandes godt sammen. Tilføj vandet lidt ad gangen til dressingen har den rette konsistens
  • Snit gulerødder, kål og forårsløg fint og kom det i en stor skål med de optøede edamamebønner
  • Steg kyllingen på en varm pande og kom kylling og nudler i skålen med og bland det godt sammen
  • Anret salaten og top med avocado, limesamt, saltede peanuts, dressing, korriander og evt lidt sesamfrø