Frijsenborg bagte søde kartofler med kylling

Frijsenborg bagte søde kartofler med kylling

prep
Forberedelsestid
10 min
cook
Tilberedningstid
60 min
count
Antal personer
4

Ingredienser
4 mellemstore søde kartofler
500 g Frijsenborg brystfilet eller inderfilet
1 spsk mexicansk krydderi
1 spsk olivenolie
150 g cheddar
100 g nachos chips
2 avokado
2 lime
Friske koriander

  • Vask og skrub søde kartoflerne grundigt
  • Bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. Prik hul i kartoflerne for at se om kartoflerne er bagt møre. Imens kartofler er i ovnen gøres kyllingen klar.
  • Kyllingen pensles med olie og de mexicanske krydderier drysses over. Herefter bages kyllingen i ovnen ved 175 grader i 15-30min, alt efter om det er inderfilet eller brystfilet.
  • Knus chipsene en anelse og bland dem med cheddarost og kylling skåret i tynde skiver
  • Halver kartoflerne og fordel kyllinge blandingen på kartoflerne
  • Bag søde kartoflerne yderligere 5min til osten er smeltet
  • Server kartoflerne med avokado, lime og friske koriander