
Frijsenborg bagte søde kartofler med kylling
Forberedelsestid
10 min
Tilberedningstid
60 min
Antal personer
4
Ingredienser
4 mellemstore søde kartofler
500 g Frijsenborg brystfilet eller inderfilet
1 spsk mexicansk krydderi
1 spsk olivenolie
150 g cheddar
100 g nachos chips
2 avokado
2 lime
Friske koriander
- Vask og skrub søde kartoflerne grundigt
- Bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. Prik hul i kartoflerne for at se om kartoflerne er bagt møre. Imens kartofler er i ovnen gøres kyllingen klar.
- Kyllingen pensles med olie og de mexicanske krydderier drysses over. Herefter bages kyllingen i ovnen ved 175 grader i 15-30min, alt efter om det er inderfilet eller brystfilet.
- Knus chipsene en anelse og bland dem med cheddarost og kylling skåret i tynde skiver
- Halver kartoflerne og fordel kyllinge blandingen på kartoflerne
- Bag søde kartoflerne yderligere 5min til osten er smeltet
- Server kartoflerne med avokado, lime og friske koriander