Frijsenborg brystfilet med flødeost og spinat

Frijsenborg brystfilet med flødeost og spinat

prep
Forberedelsestid
20 minutter
cook
Tilberedningstid
40 minutter
count
Antal personer
4

Ingredienser
4 Frijsenborg brystfilet
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 tsk chiliflager
1/2 tsk muskatnød
1 tsk salt
200 g flødeost
150 g frisk spinat
150 g frisk mozzarella

  • Placer kylllingen i et ildfast fad
  • Knus hvidløg og bland det med olivenolie, chiliflager, muskatnød og salt
  • Pensel marinaden på kyllingen og fordel flødeosten ovenpå
  • Sauter spinaten i en gryde til det falder sammen og kom det ovenpå kyllingen
  • Bag kyllingen i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter
  • Når der er ca. 10 minutter tilbage af tilberedningstiden drysses revet mozzarella over kyllingen
  • Serveres med alt fra en frisk salat om sommeren til bagte rodfrugter om vinteren