
Frijsenborg brystfilet med flødeost og spinat
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
4
Ingredienser
4 Frijsenborg brystfilet
2 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 tsk chiliflager
1/2 tsk muskatnød
1 tsk salt
200 g flødeost
150 g frisk spinat
150 g frisk mozzarella
- Placer kylllingen i et ildfast fad
- Knus hvidløg og bland det med olivenolie, chiliflager, muskatnød og salt
- Pensel marinaden på kyllingen og fordel flødeosten ovenpå
- Sauter spinaten i en gryde til det falder sammen og kom det ovenpå kyllingen
- Bag kyllingen i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter
- Når der er ca. 10 minutter tilbage af tilberedningstiden drysses revet mozzarella over kyllingen
- Serveres med alt fra en frisk salat om sommeren til bagte rodfrugter om vinteren