Frijsenborg hjemmelavede kyllingenuggets

Frijsenborg hjemmelavede kyllingenuggets

prep
Forberedelsestid
20 minutter
cook
Tilberedningstid
10 minutter
count
Antal personer
4

Ingredienser
520 g Frijsenborg kyllingeinderfilet
1 tsk spidskommen
1 tsk paprika
2 tsk salt
1 fed hvidløg
3 spsk yoghurt naturel
100 g rasp
Neutral olie til stegning

  • Krydderier, finthakket hvidløg og yoghurt blandes sammen
  • Kyllingeinderfileterne skæres over på midten og vendes i marinaden. Lad kyllingen marinere i så lang tid som muligt og gerne til dagen efter
  • Vend kyllingestykkerne i rasp og steg dem i rigeligt olie på en varm pande
  • Lad dine kyllingenuggets dryppe af på et stykke køkkenrulle og server dem feks. ovnbagte kartofler, salat og grøntsagsstænger