
Frijsenborg klassisk kylling i karry
Forberedelsestid
15
Tilberedningstid
25
Antal personer
4
400 g Frijsenborg kyllingebryst
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 revet æble
2-3 spsk karry
1 spsk hvedemel
1 dåse kokosmælk
1 dl vand med 1 hønseboullionterning
0,5 dl ananasjuice
Olie/smør til stegning
Salt og peber
- Kyllingen skæres i mundrette stykker, løg og hvidløg hakkes fint og æblet rives
- Olie/smør kommes i en varm gryde og karry tilsættes.
- Kyllingen brunes af i karryen og herefter tilsættes æble, løg og hvidløg og det hele steger et par minutter
- Tilsæt en spsk hvedemel og herefter bouillonen og rør godt rundt og lad det koge godt igennem
- Tilsæt kokosmælken og ananasjuicen og lad det simre i ca. 20 minutter
- Smag retten til med salt, peber og eventuelt ekstra karry
- Serveres gerne med kogte ris og friske æbletern