Frijsenborg klassisk kylling i karry

Frijsenborg klassisk kylling i karry

prep
Forberedelsestid
15
cook
Tilberedningstid
25
count
Antal personer
4

400 g Frijsenborg kyllingebryst
1 stort løg
1 fed hvidløg
1 revet æble
2-3 spsk karry
1 spsk hvedemel
1 dåse kokosmælk
1 dl vand med 1 hønseboullionterning
0,5 dl ananasjuice
Olie/smør til stegning
Salt og peber

 

  • Kyllingen skæres i mundrette stykker, løg og hvidløg hakkes fint og æblet rives
  • Olie/smør kommes i en varm gryde og karry tilsættes.
  • Kyllingen brunes af i karryen og herefter tilsættes æble, løg og hvidløg og det hele steger et par minutter
  • Tilsæt en spsk hvedemel og herefter bouillonen og rør godt rundt og lad det koge godt igennem
  • Tilsæt kokosmælken og ananasjuicen og lad det simre i ca. 20 minutter
  • Smag retten til med salt, peber og eventuelt ekstra karry
  • Serveres gerne med kogte ris og friske æbletern