
Frijsenborg kyllingefad med tomat, aubergine og græskar
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
50 minutter
Antal personer
4
Ingredienser
700 g Frijsenborg kyllingelår
3 rødløg
5 fed hvidløg
1 citron
1 stor aubergine
600 g græskar
4 store tomater
1½ dl vand
3 spsk rapsolie
Salt
Peber
Evt. kartofler for ekstra mæthed
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Skyl alle grøntsager og skær dem ud i mundrette stykker
- Læg kylling, grøntsager, rødløg og hvidløg i et ovnfast fad og tilsæt vand
- Olie og citronsaft dryppes ud over ingredienserne og det hele krydres med salt og peber
- Sæt fadet i ovnen i 45-50 minutter og lad det stege til kyllingen er mør og gennemstegt og kødsaften er klar
- Server retten som den er eller f.eks. med en god salat, tzatziki og et lækkert brød