Frijsenborg kyllingelår med sesamfrø

Frijsenborg kyllingelår med sesamfrø

prep
Forberedelsestid
10 minutter
cook
Tilberedningstid
30 minutter
count
Antal personer
3

Kyllingelår
700 g Frijsenborg kylling underlår
100 g sesamfrø
Rapsolie m. rosmarin
Salt og peber
Allround-krydderi

Dressing
200 g creme fraiche
1 håndfuld frisk persille
Saften fra 1/2 citron
1 hvidløg
Salt og peber e

  • Gnid kyllingelårene ind i olien og rul dem derefter i sesamfrøene til de er helt dækket.
  • Kom kyllingen i et ovnfast fad og drys med salt, peber og allround-krydderi.
  • Kyllingen skal have ca. 30 minutter i ovnen ved 190 grader. De skal være lidt gyldne.
  • Hak persille og hvidløg og bland det i creme fraichen sammen med citronsaft, salt og peber.