Frijsenborg spidskålswrap med pulled chicken

Frijsenborg spidskålswrap med pulled chicken

prep
Forberedelsestid
10 min
cook
Tilberedningstid
3 timer
count
Antal personer
4

Ingredienser
Pulled chicken
4 Frijsenborg brystfilet
2 tsk salt
2 tsk rørsukker
1 spsk paprika
2 tsk barbeque krydderi eller grillkrydderi
1/2 tsk chili eller cayennepeber

Kålwrap
1 stort spidstkål
400 g grøntsager (frisk spinat, agurk, tomat, majs mm.)
4 modne avocadoer
100 g syltede rødløg
50 g dressing (f.eks. yoghurt dressing)

  • Bland alle krydderierne sammen og ved kyllingestykkerne godt ind i krydderiblandingen
  • Bag kyllingestykkerne i ovnen ved 125 graders varme i ca. 2,5-3 timer
  • Riv kyllingen fra hinanden med to gafler og vend det godt rundt i kødsaften fra kyllingen
  • Pluk de største blade af spidskålet og skyl og tør dem grundigt
  • Snit og hak grøntsager og fyld kålbladene med kylling og grønt
  • Drys med dressing og server straks