
Frijsenborg spidskålswrap med pulled chicken
Forberedelsestid
10 min
Tilberedningstid
3 timer
Antal personer
4
Ingredienser
Pulled chicken
4 Frijsenborg brystfilet
2 tsk salt
2 tsk rørsukker
1 spsk paprika
2 tsk barbeque krydderi eller grillkrydderi
1/2 tsk chili eller cayennepeber
Kålwrap
1 stort spidstkål
400 g grøntsager (frisk spinat, agurk, tomat, majs mm.)
4 modne avocadoer
100 g syltede rødløg
50 g dressing (f.eks. yoghurt dressing)
- Bland alle krydderierne sammen og ved kyllingestykkerne godt ind i krydderiblandingen
- Bag kyllingestykkerne i ovnen ved 125 graders varme i ca. 2,5-3 timer
- Riv kyllingen fra hinanden med to gafler og vend det godt rundt i kødsaften fra kyllingen
- Pluk de største blade af spidskålet og skyl og tør dem grundigt
- Snit og hak grøntsager og fyld kålbladene med kylling og grønt
- Drys med dressing og server straks