
Quesadillas med kylling
Forberedelsestid
5 min
Tilberedningstid
25 min
Antal personer
4
Ingredienser
8 tortilla pandekager
400 g brystfilet
2 spsk olivenolie
2 tsk spidskommen
2 tsk paprika
En knivspids cayennepeber
1 spsk tomatpure
1 dåse kidneybønner
200 g revet mozzarella eller cheddar
Salt
- Bank brystfileten flad med en kødhammer eller en kagerulle
- Skær brystfileten i strimler og steg det på en pande med olivenolie og krydderierne til kødet er gennemstegt
- Tilsæt tomatpure og kidneybønner og steg fyldet yderligere et par minuitter
- På en ren og varm pande placeres en tortilla pandekage
- Drys med revet ost på den ene halvdel af pandekagen og fyld derefter kylling- og bønnefyldet på osten
- Fold den anden halvdel af pandekagen over fyldet og steg pandekagen sprød og let gylden på begge sider således at osten smelter
- Skær den færdigstegte quesadillas i tre og server med det samme sammen med guacamole og salsa