Frijsenborg bagt kylling i naanbrød
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
2
Ingredienser:
4 stk. naanbrød
750 g Frijsenborg hele kyllingelår
½ agurk
250 g cherrytomater
3 håndfulde blandet salat
Haydari
3 stk. gulerødder
1 stk. rødløg
Mynte
Salt
Peber
Paprika
Rapsolie med citron
- Kom de hele kyllingelår i et fad og hæld rapsolie med citron, salt og peber udover. Bag de hele kyllingelår i ca. 40 min., ved 180 grader til kødsaften er klar og kødet falder fra benet.
- Træk kødet fra benet med to gafler.
- Snit agurk, tomat, gulerødder og løg i mundrette stykker. Skyld salaten.
- Smør naanbrødene med haydari og kom kylling og grønt i.
- Servér som en foldet eller åben wrap.