Frijsenborg Carbonara med kylling og grønt
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
260 g Frijsenborg kyllingebryst
4 skiver serranoskinke
2 fed hvidløg
1 løg
1 squash
2 gulrødder
10 svampe
80 g ærter
2 æg
10 g parmesan
100 g smøreost
Salt
Peber
- Skær serranoskinke i mindre stykker, kyllingefileterne i tynde strimler, og champion i skiver. Optø ærterne og hak løg og hvidløg fint.
- Steg serranoskinken på en pande et par minutter og kom det i en skål.
- Drys salt og peber på kyllingestykkerne, steg dem på panden i 3-4 minutte og kom dem derefter i skålen med serranoskinken.
- Steg løg og svampene på panden til de har taget farve og væden er fordampet (ca 5 minutter). Tilføj hvidløg og lad det stege et på minutter yderligere.
- Skær gulerødder og squash i mindre stykker og kom dem på panden sammen med ærter, kylling og serranoskinke. Lad det stege i et par minutter.
- Pisk æg og smøreost sammen.
- Tag panden af varmen og kom æggeblandingen på panden og rør godt rundt. Tilføj lidt revet parmesan og smag til med lidt salt og godt med peber. Top eventuelt med frisk persille.
- TIP: Hvis du mangler pastaen i din carbonara kan du vende kogt pasta i retten til sidst.