Frijsenborg Mexicansk Bowl
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
260 g Frijsenborg kyllingebryst
2-3 gulerødder
2 håndfulde salat
10 små tomater
2/3 dåse kidneybønner
1/2 agurk
2 avocadoer
1 spsk citronsaft
Salt
Hvidløg
1 forårsløg
Creme fraiche (efter behov)
Salsa (efter behov)
Evt. frisk chili til at toppe med
- Grill brystfileterne i ca 8 minutter på hver side til de er gennemstegte (eller kom dem i ovnen)
- Snit gulerødder, tomater, agurk og forårsløg i mundrette stykker og skyl salaten
- Mos avocadoerne med en gaffel og tilsæt finthakket hvidløg, citronsaft og salt
- Skær de grillede brystfileter ud i skiver og klargør kidneybønnerne
- Sammensæt din bowl og top med guacamolen, salsa, creme friache, forårsløg og evt. lidt frisk chili