Frijsenborg stegte blomkålsris

Frijsenborg stegte blomkålsris

prep
Forberedelsestid
15 minutter
cook
Tilberedningstid
15 minutter
count
Antal personer
2

Ingredienser
300 g blomkålsris (eller almindelige ris)
400 g Frijsenborg inderfilet
½ squash
1 peberfrugt
70 g frosne ærter
2 gulerødder
2 spsk karry
1 spsk rød karrypasta
1 løg
2 fed hvidløg
2 æg
2 spsk soya
½ tsk æbleeddike
1 spsk rapsolie med citron
Salt
Peber

  • Skær kyllingen i skiver og peberfrugt, gulerødder og squash i tern. Hvidløg og løg hakkes fint
  • Squash, peberfrugt og gulerødder steges på panden i 4-5 minutter i lidt olie med salt og peber
  • Tag grøntsagerne af panden og steg løg og kylling på panden i 4-5 minutter i lidt rapsolie med citron
  • Blomkålsris kan enten købes på køl eller på frost eller laves ved at blende et helt blomkål helt fint
  • Kom blomkålsrisene på panden sammen med hvidløg og lidt olie og lad det stege nogle minutter
  • Hvis du bruger hvide eller brune ris, skal disse koges efter anvisningen på pakken, inden steges på panden
  • Tilføj de stegte grøntsager og kyllingen til risene sammen med frosne ærter, karry og karrypasta og rør det godt sammen
  • I en skål røres æg, eddike, soya, salt og peber godt sammen. Æggeblandingen hældes på panden og røres godt rundt, så æggemassen fordeler sig i hele retten. Smag til med salt, peber og soya
  • Server retten med lidt frisk persille og fintsnittet forårsløg på toppen