Frijsenborg stegte blomkålsris
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
300 g blomkålsris (eller almindelige ris)
400 g Frijsenborg inderfilet
½ squash
1 peberfrugt
70 g frosne ærter
2 gulerødder
2 spsk karry
1 spsk rød karrypasta
1 løg
2 fed hvidløg
2 æg
2 spsk soya
½ tsk æbleeddike
1 spsk rapsolie med citron
Salt
Peber
- Skær kyllingen i skiver og peberfrugt, gulerødder og squash i tern. Hvidløg og løg hakkes fint
- Squash, peberfrugt og gulerødder steges på panden i 4-5 minutter i lidt olie med salt og peber
- Tag grøntsagerne af panden og steg løg og kylling på panden i 4-5 minutter i lidt rapsolie med citron
- Blomkålsris kan enten købes på køl eller på frost eller laves ved at blende et helt blomkål helt fint
- Kom blomkålsrisene på panden sammen med hvidløg og lidt olie og lad det stege nogle minutter
- Hvis du bruger hvide eller brune ris, skal disse koges efter anvisningen på pakken, inden steges på panden
- Tilføj de stegte grøntsager og kyllingen til risene sammen med frosne ærter, karry og karrypasta og rør det godt sammen
- I en skål røres æg, eddike, soya, salt og peber godt sammen. Æggeblandingen hældes på panden og røres godt rundt, så æggemassen fordeler sig i hele retten. Smag til med salt, peber og soya
- Server retten med lidt frisk persille og fintsnittet forårsløg på toppen