Frijsenborg citrussalat med kylling og feta
Forberedelsestid
15 min
Tilberedningstid
15 min
Antal personer
2
Ingredienser
Salat
260 g Frijsenborg brystfilet
1 grapefrugt
2 appelsiner
1 avocado
3 store håndfulde rucola
2 spsk hakkede mandler
3 spsk feta
Dressing
Saften fra 1 appelsin
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
Salt og peber
- Krydr brystfileterne med salt og peber og steg dem på panden i lidt olie til kødet er gennemstegt og kødsaften er klar
- Skær skrællen af citrusfrugterne og skær dem i skiver. Skær derefter avocadoen i skiver og skyld rucolaen
- Pres saften fra en appelsin ned i skål. Kom derefter olivenolie og et presset fed hvidløg i dressingen. Smag til med salt og peber.
- Hak mandlerne og klargør fetaen. Salaten anrettes på et fad
- Kom rucola i bunden og derefter skiverne af grapefrugt, appelsin og avocado. Herefter kommes kyllingen på salaten der toppes med mandler og feta.
- Hæld dressingen ud over salaten lige inden servering.