Frijsenborg kyllingelårsteak med majroer & gulerødder i hvidvinssky
Tilberedningstid
45 min
Antal personer
4
Ingredienser
4 kyllingelårsteaks fra Frijsenborg
Salt og friskkværnet peber
400g små majroer
400g skrællede gulerødder, gerne i forskellige farver
1 tsk. knuste enebær
75 g serranoskinke
1½ dl tør hvidvin
1 spsk. olivenolie
10 salvieblade
Brød
- Rul kyllingelårene enkeltvis med et stykke serranoskinke og krydr med salt og peber.
- Halver de største majroer og skær gulerødder i kvarte på langs.
- Læg grøntsagerne i en smurt bradepande med kyllingelårsteaks ovenpå og drys med enebær.
- Hæld hvidvin ved, dryp grøntsagerne med olivenolie og drys med salvieblade.
- Sæt bradepanden i ovnen ved 200°C i ca. 35 min.
- Server lunt brød til.