Frijsenborg asiatiske gourmet hotdogs
Forberedelsestid
                                20 minutter
                            Tilberedningstid
                                20 minutter 
                            Antal personer
                                2
                            Ingredienser
280 g Frijsenborg kyllingebryst
2 hotdogbrød
1 avocado
1 håndfuld feldsalat
2 spsk. chili mayo
Saften fra 1/2 lime
1 spsk. sød chilisauce
1. spsk. soyasauce
1 tsk. karry
1 spsk. sesamfrø
Syltede rødløg
1 håndfuld koriander
- Kog kyllingebrystet i ca. 15 minutter. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler.
 - Skær avocado, skyld feldsalat og rist sesamfrø på panden.
 - Steg karry af på en pande i lidt olie. Kom herefter den revet kylling på panden. Tilsæt sød chilisauce, soyasauce og limesaft, og lad det stege i 3-4 minutter.
 - Lun hotdogbrødene og smør dem med chili mayo. Fyld herefter brødene med feldsalat, kylling og avocado. Top med syltede rødløg, koriander og ristede sesamfrø.