Frijsenborg asiatiske gourmet hotdogs
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
280 g Frijsenborg kyllingebryst
2 hotdogbrød
1 avocado
1 håndfuld feldsalat
2 spsk. chili mayo
Saften fra 1/2 lime
1 spsk. sød chilisauce
1. spsk. soyasauce
1 tsk. karry
1 spsk. sesamfrø
Syltede rødløg
1 håndfuld koriander
- Kog kyllingebrystet i ca. 15 minutter. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler.
- Skær avocado, skyld feldsalat og rist sesamfrø på panden.
- Steg karry af på en pande i lidt olie. Kom herefter den revet kylling på panden. Tilsæt sød chilisauce, soyasauce og limesaft, og lad det stege i 3-4 minutter.
- Lun hotdogbrødene og smør dem med chili mayo. Fyld herefter brødene med feldsalat, kylling og avocado. Top med syltede rødløg, koriander og ristede sesamfrø.