Bagt søde kartofler med mexicansk fyld
Forberedelsestid
                                15 minutter
                            Tilberedningstid
                                50 minutter
                            Antal personer
                                4
                            Ingredienser
4 mellemstore søde kartofler
500 g Frijsenborg kyllingebryst
½ pose fajita mix
4 spsk creme fraiche
100 g cheddarost
½ dåse bønner
1 rød peberfrugt
1 løg
Rapsolie
Salt
Peber
Frisk koriander
Evt. chiliflager
Guacamole
1 avocado
½ lime (saften)
Salt
Peber
Salsa
2 store tomater
1 fed hvidløg
½ løg
Salt
Peber
- De søde kartofler vaskes grundigt. Prik 4-5 huller i hver kartoffel og bag dem i ovnen i 45-60 minutter ved 200 grader til de er bløde og gennembagte
 - Kyllingefileterne koges i ca. 15 minutter hvorefter kødet tages op af kogevandet og trækkes fra hinanden med to gafler
 - Løget hakkes fint og peberfrugten skæres i mundrette tern
 - Løg og peberfrugt steges på en pande i lidt olie. Tilsæt det revede kylling, bønner og fajita mix til panden og lad det hele stege ved middel varme i 3-4 minutter. Til sidst tilsættes cheddarosten og lad det smelte
 - Lav en guacamole af avocado, limesaft, salt og peber
 - Tomater, løg og hvidløg hakkes helt fint og blandes sammen til en salsa. Smag salsaen til med salt og peber
 - Kartoflerne køles en smule ned. Læg et snit øverst i kartoflen, uden at skære den helt igennem, så der gøres plads til fyldet. Fordel fyldet i de 4 bagte søde kartofler. Kom derefter guacamole, salsa og creme fraise på og top med koriander og chiliflager