Frijsenborg æggewraps med kylling
Forberedelsestid
                                10 minutter
                            Tilberedningstid
                                15 minutter
                            Antal personer
                                2
                            Fyld
260 g Frijsenborg brystfilet
100 g spidskål
1/3 agurk
1 avocado
½ rød peberfrugt
Wrap
6 æg
1 dl mælk
Salt
Peber
Persillecreme
100 g smøreost naturel
3 spsk creme fraiche
1 stor håndfuld frisk persille
½ tsk æbleeddike
Salt
Peber
- Kyllingefileterne steges på en varm pande i lidt olie i 5-7 minutter på hver side
 - Pisk æg, mælk salt og peber godt sammen og steg dine æggewraps på en lille pande i lidt olie. De skal bare tage lidt farve. Det tager ca. 1 minut på hver side
 - Spidskålen snittes fint og peberfrugt, avocado og agurk skæres i tynde strimler
 - Smøreost og creme fraiche piskes godt sammen. Fintsnittet persille røres i cremen og den smages til med salt, peber og eddike
 - Når kyllingefileterne er stegt færdige skal de trække i ca. 5 minutter, hvorefter de skæres i strimler
 - Fordel fyldet på wrapsne og rul dem sammen