Frijsenborg æggewraps med kylling
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
2
Fyld
260 g Frijsenborg brystfilet
100 g spidskål
1/3 agurk
1 avocado
½ rød peberfrugt
Wrap
6 æg
1 dl mælk
Salt
Peber
Persillecreme
100 g smøreost naturel
3 spsk creme fraiche
1 stor håndfuld frisk persille
½ tsk æbleeddike
Salt
Peber
- Kyllingefileterne steges på en varm pande i lidt olie i 5-7 minutter på hver side
- Pisk æg, mælk salt og peber godt sammen og steg dine æggewraps på en lille pande i lidt olie. De skal bare tage lidt farve. Det tager ca. 1 minut på hver side
- Spidskålen snittes fint og peberfrugt, avocado og agurk skæres i tynde strimler
- Smøreost og creme fraiche piskes godt sammen. Fintsnittet persille røres i cremen og den smages til med salt, peber og eddike
- Når kyllingefileterne er stegt færdige skal de trække i ca. 5 minutter, hvorefter de skæres i strimler
- Fordel fyldet på wrapsne og rul dem sammen