Frijsenborg æggewraps med kylling

Frijsenborg æggewraps med kylling

prep
Forberedelsestid
10 minutter
cook
Tilberedningstid
15 minutter
count
Antal personer
2

Fyld
260 g Frijsenborg brystfilet
100 g spidskål
1/3 agurk
1 avocado
½ rød peberfrugt

Wrap
6 æg
1 dl mælk
Salt
Peber

Persillecreme
100 g smøreost naturel
3 spsk creme fraiche
1 stor håndfuld frisk persille
½ tsk æbleeddike
Salt
Peber

 

  • Kyllingefileterne steges på en varm pande i lidt olie i 5-7 minutter på hver side
  • Pisk æg, mælk salt og peber godt sammen og steg dine æggewraps på en lille pande i lidt olie. De skal bare tage lidt farve. Det tager ca. 1 minut på hver side
  • Spidskålen snittes fint og peberfrugt, avocado og agurk skæres i tynde strimler
  • Smøreost og creme fraiche piskes godt sammen. Fintsnittet persille røres i cremen og den smages til med salt, peber og eddike
  • Når kyllingefileterne er stegt færdige skal de trække i ca. 5 minutter, hvorefter de skæres i strimler
  • Fordel fyldet på wrapsne og rul dem sammen