Frijsenborg Asiatisk nudelsalat med kylling
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
2
Salat
700 g Frijsenborg kyllingeoverlår
1/4 rødkål
1 avokado
½ mango
2 gulerødder
½ agurk
1 håndfuld bønnespirer
80 g risnudler
1 frisk chili
1 lime
Peanuts
Sesam
Frisk koriander
Rapsolie
Salt
Peber
Dressing
1 spsk peanutbutter
2 spsk soyasauce
½ lime (saften)
6 spsk vand (evt. mere til konsistensen er tilpas)
- Kyllingeoverlårene kommes i et ovnfast fad og gnides med olie, salt og peber og bages i ovnen i ca. 30-40 minutter ved 180 grader. Kødet er færdig når det det falder fra benet og kødsaften er klar. Lad kødet køle lidt af og træk det fra benet med to gafler
- Risnudlerne tilberedes efter anvisningen på pakken og køles af
- Rødkål, agurk, gulerødder mango og avocado skæres i mundrettet stykker. Alle grøntsagerne blandes med de afkølede risnudler
- Peanutbutter, soyasauce og limesaft blandes grundigt og der tilsættes vand til dressingen har den rette konsistens
- Salaten toppes med kylling, frisk chili, sesam, peanuts og koriander og serveres med dressingen