Frijsenborg bagt kylling i naanbrød

Frijsenborg bagt kylling i naanbrød

prep
Forberedelsestid
15 minutter
cook
Tilberedningstid
40 minutter
count
Antal personer
2

Ingredienser:
4 stk. naanbrød
750 g Frijsenborg hele kyllingelår
½ agurk
250 g cherrytomater
3 håndfulde blandet salat
Haydari
3 stk. gulerødder
1 stk. rødløg
Mynte
Salt
Peber
Paprika
Rapsolie med citron

 

  • Kom de hele kyllingelår i et fad og hæld rapsolie med citron, salt og peber udover. Bag de hele kyllingelår i ca. 40 min., ved 180 grader til kødsaften er klar og kødet falder fra benet.
  • Træk kødet fra benet med to gafler.
  • Snit agurk, tomat, gulerødder og løg i mundrette stykker. Skyld salaten.
  • Smør naanbrødene med haydari og kom kylling og grønt i.
  • Servér som en foldet eller åben wrap.