Frijsenborg brystfilet ChipotleBBQ med pastasalat
Forberedelsestid
30 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
3
Ingredienser
260 g Frijsenborg brystfilet med ChipotleBBQ
Pastasalat
100 g rå pasta
10 cherrytomater
1 lille løg
12 friske asparges
150 g peberfrugt
40 g ærter
40 g edamame bønner
40 g feta
1 håndfuld frisk persille
40 g avocado
4 spsk creme fraiche
1 tsk æbleeddike
Salt og peber
Tzatziki
3 spsk creme fraiche
1 fed hvidløg
1/2 agurk
Salt, peber og eddike efter smag
- Start med at koge pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og lad dem køle af
- Skær tomater, agurk og peberfrugt i mindre stykker og hak rødløget helt fint
- Skær 4 asparges i mindre stykker og bland alle grøntsager sammen med den afkølede pasta
- Lav dressingen til pastasalaten ved at blende avocado, persille, æbleeddike og creme fraiche. Smag dressingen til med salt og peber. Vend dressingen sammen med salaten og top den af med feta
- Riv agurken og hvidløg og dræn agurken for alt væden. Rør agurk og hvidløg sammen med creme fraiche og smag til med eddike, salt og peber.
- Steg kyllingen på grillen ca. 7-8 minutter på hver side eller tilbered den på en pande. Grill de sidste asparges de lige inden kyllingen er færdig
- Skær kyllingen i skiver og server den sammen med pastasalaten, tzatzikien og grillet asparges