Frijsenborg grøntsagspandekager med kylling
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2
Fyld
260 g Frijsenborg kyllingebryst
1 tsk røget paprika
2 spsk ketchup
½ tsk salt
½ agurk
1 avocado
10 cheerytomater
2 håndfulde salat
½ rødløg
Pandekager
2 mellemstore gulerødder
½ squash
3 æg
2 spsk fuldkornsmel
2 spsk hvedemel
1 dl mælk
Salt
Dressing
1 dl creme fraiche
1 håndfuld persille
1 fed hvidløg
½ citron
½ tsk salt
- Kyllingefileterne koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter til kødsaften er klar. Herefter trækkes kødet fra hinanden med to gafler.
- Kyllingekødet og røget paprika blandes godt sammen og steges på en pande. Herefter tilsættes ketchup til kyllingen, det hele blandes godt sammen og smages til med lidt salt
- Gulrødder og squash rives fint og kommes i en skål med resten af ingredienserne til pandekagerne. Blend det hele grundigt sammen med en stavblender
- Pandekagerne steges på en pande i lidt olie
- Creme fraiche, persille, hvidløg og citronsaft blendes til en ensartet dressing og smages til med salt
- Agurk, avocado og rødløg skæres i tynde skiver og tomaterne deles i kvarte
- Anret pandekagerne med kylling, grønt og dressing