Frijsenborg Indisk gryderet med kylling og grøntsager
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
3
Ingredienser
700 g Frijsenborg kyllingeoverlår
2 gulerødder
1 squash
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk garam masala
1 tsk rød karrypasta
120 g flødeost naturel
1 dåse kokosmælk
4 dl kyllingefond
1 tsk æbleeddike
1 spsk honning
Salt
Peber
- Kyllingeoverlårene lægges i en gryde, drysses med 1 tsk salt, dækkes med vand og koges i ca. 30 minutter til kødet falder fra benet og kødsaften er klar
- Når kyllingen er kogt, pilles kødet fra benene og kyllingefonden sættes til side
- Løg, hvidløg, gulerødder og squash skæres i tern
- Steg løg og hvidløg af i en gryde ved middelvarme i lidt olie i ca. 5 minutter. Tilføj gulerødder og squash og lad det stege yderligere 5 minutter.
- Tilsæt garam masala og karrypasta til grøntsagerne og lad det stege med i ca. 30 sekunder. Herefter tilføjes flødeost, kokosmælk og kyllingefond. Lad retten simre et par minutter til den har samlet sig
- Kom kyllingen i saucen og lad hele retten simre ved lav varme i ca. 15 minutter
- Smag til med honning, eddike og salt og tilføj evt. lidt gurkemeje til saucen for at få en mere intens farve
- Server retten med ris, limebåde og lidt persille eller koriander