Frijsenborg Indisk gryderet med kylling og grøntsager

Frijsenborg Indisk gryderet med kylling og grøntsager

prep
Forberedelsestid
15 minutter
cook
Tilberedningstid
30 minutter
count
Antal personer
3

Ingredienser
700 g Frijsenborg kyllingeoverlår
2 gulerødder
1 squash
2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk garam masala
1 tsk rød karrypasta
120 g flødeost naturel
1 dåse kokosmælk
4 dl kyllingefond
1 tsk æbleeddike
1 spsk honning
Salt
Peber

  • Kyllingeoverlårene lægges i en gryde, drysses med 1 tsk salt, dækkes med vand og koges i ca. 30 minutter til kødet falder fra benet og kødsaften er klar
  • Når kyllingen er kogt, pilles kødet fra benene og kyllingefonden sættes til side
  • Løg, hvidløg, gulerødder og squash skæres i tern
  • Steg løg og hvidløg af i en gryde ved middelvarme i lidt olie i ca. 5 minutter. Tilføj gulerødder og squash og lad det stege yderligere 5 minutter.
  • Tilsæt garam masala og karrypasta til grøntsagerne og lad det stege med i ca. 30 sekunder. Herefter tilføjes flødeost, kokosmælk og kyllingefond. Lad retten simre et par minutter til den har samlet sig
  • Kom kyllingen i saucen og lad hele retten simre ved lav varme i ca. 15 minutter
  • Smag til med honning, eddike og salt og tilføj evt. lidt gurkemeje til saucen for at få en mere intens farve
  • Server retten med ris, limebåde og lidt persille eller koriander