Frijsenborg kødboller i krydret tomatsauce

Frijsenborg kødboller i krydret tomatsauce

prep
Forberedelsestid
20 minutter
cook
Tilberedningstid
20 minutter
count
Antal personer
3

Kødboller
400 g Frijsenborg hakket kylling
1 løg
1 håndfuld spinat
1 lille håndfuld persille
30 g soltørrede tomater
1 tsk karrypasta
Salt
Peber

Sauce
1 løg
1 peberfrugt
1 dåse hakkede tomater
1 tsk karrypasta
1 dåse kokosmælk
1 tsk rapsolie

  • Hak soltørrede tomater, løg, spinat og persille fint og bland det godt sammen med det hakkede kyllingekød. Tilsæt salt, peber og karrypasta til farsen og rør det godt sammen
  • Form farsen til 16-18 små kødboller og brun dem af på en pande med lidt olie, husk at vende dem, så de tager farve på alle sider.  Skru ned for varmen og lad dem stege videre i ca. 10 minutter.
  • Skær løg og peberfrugt i store tern. Tag kødbollerne af panden og steg løg og peberfrugt i ca. 5 minutter. Tilsæt karrypasta, hakkede tomater og kokosmælk og lad det simre et par minutter. Smag til med salt og peber.
  • Hæld saucen over kødbollerne og server med ris.