Frijsenborg krydrede kyllingefrikadeller
Forberedelsestid
20 min
Tilberedningstid
15 min
Antal personer
4
Ingredienser
Frikadeller
400 g Frijsenborg hakket kylling
1 rødløg
2 fed hvidløg
30 g soltørrede tomater
30 g feta
1 håndfuld frisk persille
Salt og peber
Tzatziki
200 g græsk yoghurt
1/2 agurk
1 fed hvidløg
1/2 tsk paprika
1 tsk salt
- Fintsnit persille, soltørrede tomater og feta. Riv rødløg og hvidløg og bland alle rør alle ingredienser sammen med hakket kylling, salt og peber
- Lad farsen hvile 20 minutter
- Riv agurken, drys lidt salt over og lad det trække
- Form farsen til små frikadeller og steg dem i lidt olie på en panden
- Riv hvidløget og dræn væsken fra agurken og kom det hele i en skål
- Bland det sammen med græske yoghurt og smag til med salt, peber og paprika
- Serveres eventuelt med ovnbagte kartofler, en græsk salat og et stykke brød