Frijsenborg krydrede kyllingefrikadeller

Frijsenborg krydrede kyllingefrikadeller

prep
Forberedelsestid
20 min
cook
Tilberedningstid
15 min
count
Antal personer
4

Ingredienser
Frikadeller
400 g Frijsenborg hakket kylling
1 rødløg
2 fed hvidløg
30 g soltørrede tomater
30 g feta
1 håndfuld frisk persille
Salt og peber

Tzatziki
200 g græsk yoghurt
1/2 agurk
1 fed hvidløg
1/2 tsk paprika
1 tsk salt

  • Fintsnit persille, soltørrede tomater og feta. Riv rødløg og hvidløg og bland alle rør alle ingredienser sammen med hakket kylling, salt og peber
  • Lad farsen hvile 20 minutter
  • Riv agurken, drys lidt salt over og lad det trække
  • Form farsen til små frikadeller og steg dem i lidt olie på en panden
  • Riv hvidløget og dræn væsken fra agurken og kom det hele i en skål
  • Bland det sammen med græske yoghurt og smag til med salt, peber og paprika
  • Serveres eventuelt med ovnbagte kartofler, en græsk salat og et stykke brød