Frijsenborg kylling i cremet peanutsauce
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
4
Ingredienser
260 g Frijsenborg kyllingebryst
1 squash
2 røde peberfrugter
150 g optøede grønne bønner
1 løg
2 fed hvidløg
2 forårsløg
3 spsk peanutbutter
1 dl yoghurt naturel
Saften fra 1 lime
6 spsk soya sauce
2 spsk karry
1 spsk grøn karrypasta
250 g nudler
Koriander
Saltede peanuts til topping
Rapsolie til stegning
- Hak løg, hvidløg og forårsløg fint og skær squash, peberfrugt og bønner i mundrette stykker
- Skær kyllingen i tern
- Steg løg, hvidløg og 2/3 af forårsløget i lidt olie i en gryde. Tilsæt karry og karrypasta og steg det med i ca. 2 minutter
- Brun kyllingen af i gryden
- Tilføj squash, peberfrugt og bønner og lad det stege med i 4 minutter
- Bland peanutbutter, yoghurt, limesaft og soya sauce grundigt i en skål
- Kom blandingen udover kyllingen og grøntsagerne i gryden. Lad retten simre i 6 minutter
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken
- Anret retten og top med koriander og peanuts