Frijsenborg kylling i ovn med sød kartoffel
Forberedelsestid
                                10 minutter
                            Tilberedningstid
                                40 minutter
                            Antal personer
                                2
                            Ingredienser
700 g Frijsenborg kyllingeoverlår
4 mellemstore søde kartofler
1 squash
125 g brune champignon
½ citron
1 håndfuld persille
1 fed hvidløg
Rapsolie
Salt
Peber
- Ovnen tændes på 185 grader (varmluft)
 - De søde kartofler skrælles og koges i ca. 30 minutter til de er helt møre
 - Kyllingeoverlårene pensles med rapsolie og drysses med salt og peber og bages i ovnen i ca. 40 minutter til skindet er sprødt og kødsaften er klar
 - Squash og svampe skæres i mundrette stykker og steges på en pande i olie. Krydder med salt og peber
 - Persillen hakkes fint og blandes med olie og citronsaft, hvidløg, salt og peber
 - Mos de søde kartofler og smag mosen til med salt, peber, citron og evt. lidt smør eller rapsolie
 - Anret alle elementerne på en tallerken og top med den syrlige persilledressing