Frijsenborg kyllingebøffer med grønt
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Antal personer
3
Kyllingebøffer
400 g Frijsenborg hakket kylling
2 gulerødder
½ squash
1 løg
1 spsk paprika
1 tsk salt
Peber
Salat
200 g spidskål
100 g agurk
1 tsk pesto
4 spsk syltede rødløg
40 g saltede mandler
Dressing
2,5 dl creme fariche
1 forårsløg
1 lille fed hvidløg
1 tsk citronsaft
Salt
Peber
Tilbehør
6-8 store kartofler
Olie
Salt
- Tænd ovnen på 200 grader
- Skær kartoflerne i både og læg dem på en bageplade. Vend med med salt og olie og bag kartoflerne i ca. 45 minutter til de er gyldne og møre
- Riv løg, gulerødder og squash og rør det godt sammen med kyllingefars, salt, peber og paprika
- Form 8 bøffer af farsen og steg dem på en pande i ca. 6 minutter på hver side
- Skær agurk i tern og snit spidskålen fint. Bland spidskål, agurk, pesto og de syltede rødløg. Top salaten med grofthakkede saltede mandler
- Riv hvidløg og snit forårsløget fint. Bland sammen med creme fraiche, citronsaft, salt og peber til en cremet dressing