Frijsenborg kyllingeoverlår med soltørrede tomater og spinat

Frijsenborg kyllingeoverlår med soltørrede tomater og spinat

prep
Forberedelsestid
20
cook
Tilberedningstid
30
count
Antal personer
3

Ingrediens
700 g Frijsenborg overlår
2 løg
2 fed hvidløg
10 cherrytomater
6 svampe
60 g soltørrede tomat
3 håndfulde frisk spinat
1 håndfuld revet parmesanost
4 dl kyllingefond
2,5 dl fløde
0,5 tsk eddike
Salt og peber

 

  • Krydr overlårene med salt og peber og steg dem med skindsiden nedad i lidt olie i 6-8 minutter til skindet er blevet sprødt og har taget farve
  • Vend stykkerne og lade dem stege 5-7 minutter på den anden siden og kom dem herefter i et fad og stil dem i ovnen ved 200 grader i ca 25 minutter
  • Skær svampe, cherrytomater og soltørrede tomater i mundrette stykker. Skær løget i skiver og hak hvidløget fint
  • Steg svampene i 4-5 minutter og læg dem til side. Steg herefter løgene i 4-5 minutter.
  • Tilføj hvidløg, soltørrede tomat og de stege svampe og lad det stege et par minutter
  • Kom kyllingefond, fløde, eddike og cherrytomater på og lad det simre lidt
  • Parmesanen kommes i saucen og det hele smages til med salt og peber
  • Vend til sidst den friske spinat i saucen og placer de tilberedte kyllingelår oven på saucen