Frijsenborg kyllingesandwich med ærtemos
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4
Sandwich
500 g Frijsenborg kyllingebryst
300 g barbequemarinade
8 skiver rugbrød
Salat f.eks. hjertesalat
Ærtemos
300 g frosne ærter
2 spsk creme fraiche
2 spsk revet parmesan
Salt
Peber
Citronsaft
- Tænd ovnen på 180 grader
- Fordel marianden over kyllingen i et ovnfast fad og bag den i ovnen i 25-30 minutter til kyllingen er mør
- Ærterne tøes op og blendes med creme fraiche og parmesan. Smages til med friskkværnet peber, salt og citronsaft
- Den varme kylling rives fra hinanden med to gafler og vendes godt rundt i marinaden
- Salaten skylles og sandwichene samles
- TIP: Du kan variere indholdet i sandwichen ved at udskifte de 300 g. ærter med andre kogte eller bagte grøntsager f.eks. 300 g. gulerødder
- BONUSINFO: Hvis sandwichen skal bruges til madpakke, anbefales det, at kyllingen køles ned før sandwichen samles