Frijsenborg kyllingesandwich med ærtemos

Frijsenborg kyllingesandwich med ærtemos

Af Anja Malle Daugaard
prep
Forberedelsestid
15 minutter
cook
Tilberedningstid
30 minutter
count
Antal personer
4

Sandwich
500 g Frijsenborg kyllingebryst
300 g barbequemarinade
8 skiver rugbrød
Salat f.eks. hjertesalat

Ærtemos
300 g frosne ærter
2 spsk creme fraiche
2 spsk revet parmesan
Salt
Peber
Citronsaft

  • Tænd ovnen på 180 grader
  • Fordel marianden over kyllingen i et ovnfast fad og bag den i ovnen i 25-30 minutter til kyllingen er mør
  • Ærterne tøes op og blendes med creme fraiche og parmesan. Smages til med friskkværnet peber, salt og citronsaft
  • Den varme kylling rives fra hinanden med to gafler og vendes godt rundt i marinaden
  • Salaten skylles og sandwichene samles
  • TIP: Du kan variere indholdet i sandwichen ved at udskifte de 300 g. ærter med andre kogte eller bagte grøntsager f.eks. 300 g. gulerødder
  • BONUSINFO: Hvis sandwichen skal bruges til madpakke, anbefales det, at kyllingen køles ned før sandwichen samles