Frijsenborg Medister–mix

Frijsenborg Medister–mix

cook
Tilberedningstid
35 min.
count
Antal personer
4

Ingredienser:

1 kyllingemedister fra Frijsenborg
Olie eller smør til stegning
2 rødløg
800 g pommes frites fra frost 

Karryketchup
4 dl ketchup
1 spsk. acaciehonning
1 tsk. grøn currypaste
2 tsk. karry
2 fed hvidløg
Salt og friskkværnet peber

Kyllingemedister:

  • Smelt fedtstoffet på panden og brun medisteren ved god varme på begge sider.
  • Efter medisteren er brunet, skrues der ned til svag varme i 7-10 min. (vendes jævnligt) til medisteren er gennemstegt.
  • Medisteren skæres i små, mundrette skiver og steges på pande i olie i 6-7 min. ved jævn varme.
  • Pil løgene og snit dem i fine stykker.

Pommes frites:

  • Tilbered fritterne i ovnen efter anvisning på emballagen.
  • Vend dem gerne i en smule olie + salt, for at gøre dem ekstra sprøde. Alternativt kan de steges i friture i 8-10 min. ved 180°C.

Karryketchup:

  • Rør ketchup, honning, currypaste og karry sammen, og smag til med knust hvidløg, salt og peber.

En herlig klassisk pølsemix – nu med Frijsenborgs kyllingemedister. Server den med hjemmelavet karryketchup og fintsnittede rødløg.