Frijsenborg Medister–mix
Tilberedningstid
35 min.
Antal personer
4
Ingredienser:
1 kyllingemedister fra Frijsenborg
Olie eller smør til stegning
2 rødløg
800 g pommes frites fra frost
Karryketchup
4 dl ketchup
1 spsk. acaciehonning
1 tsk. grøn currypaste
2 tsk. karry
2 fed hvidløg
Salt og friskkværnet peber
Kyllingemedister:
- Smelt fedtstoffet på panden og brun medisteren ved god varme på begge sider.
- Efter medisteren er brunet, skrues der ned til svag varme i 7-10 min. (vendes jævnligt) til medisteren er gennemstegt.
- Medisteren skæres i små, mundrette skiver og steges på pande i olie i 6-7 min. ved jævn varme.
- Pil løgene og snit dem i fine stykker.
Pommes frites:
- Tilbered fritterne i ovnen efter anvisning på emballagen.
- Vend dem gerne i en smule olie + salt, for at gøre dem ekstra sprøde. Alternativt kan de steges i friture i 8-10 min. ved 180°C.
Karryketchup:
- Rør ketchup, honning, currypaste og karry sammen, og smag til med knust hvidløg, salt og peber.
En herlig klassisk pølsemix – nu med Frijsenborgs kyllingemedister. Server den med hjemmelavet karryketchup og fintsnittede rødløg.