Frijsenborgs mexicanske pandekager
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
35 minutter
Antal personer
3
Ingredienser
500 g Frijsenborg kyllingebryst
2 peberfrugter
2 hvide løg
1 fed hvidløg
1 dåse kidneybønner
1 post fajita krydderimix
1 pose mexicanske pandekager
1 pose cheddarost
Salsa (efter behov)
Cremefraiche (efter behov)
1 avocado
2 håndfulde små tomater
2 store håndfulde salat
1/2 agurk
- Tænd ovnen på 185 grader (varmluft)
- Kog kyllingebrysterne i ca. 15 minutter. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler
- Hak løg, peberfrugt og hvidløg til mindre stykker, og steg af på en pande
- Kom dernæst kylling samt drænede kidneybønner med på panden. Tilføj fajita krydderimix og lad det simre i 5 minutter
- Fordel fyldet i pandekagerne sammen med lidt cheddarost, fold dem sammen, og placér dem i et ovnfast fad
- Top pandekagerne med resten af cheddarosten, og kom dem i ovnen i ca. 15 min til de er gyldne og osten er smeltet
- Snit avocado, tomater, salat og agurk
- Server grøntsagerne sammen salsa og creme fraiche til pandekagerne