Frijsenborg one pot pasta med kødboller
Forberedelsestid
10 min
Tilberedningstid
20 min
Antal personer
4
Ingredienser
Kødboller
400 g Frijsenborg hakket kylling
1 løg
2 fed hvidløg
1 tsk tørret oregano
1 spsk tørret basilikum
1 håndfuld frisk basilikum
Salt og Peber
Sauce
200 g fettuccine
1 stor gulerod
1/2 squash
1 peberfrugt
1 løg
2 fed hvidløg
8 svampe
4 soltørrede tomater
2 skiver seranoskinke
1 dåse flåede tomater
2 spsk tomatpure
2 dl mælk eller mornaysauce
1 håndfuld revet parmesan
Salt og peber
- Start med at lave farsen til kødbollerne. Riv løg og hvidløg og bland det sammen med kyllingekød og krydderier. Del farsen i 16-18 små kødboller og varm en gryde op med lidt olie
- Steg kødbollerne ved hård varme, så de får en stegeskorpe og kom dem herefter i en skål
- Skær løg og hvidløg fint. Squash og svampe skæres i skiver og peberfrugt i strimler. Riv guleroden og snit Serano skinken og de soltørrede tomater fint
- Løg og hvidløg steges et par minutter i gryden inden alle ingredienser på nær parmesan kommes i gryden og låget kommes på
- Retten koges i ca. 12 minutter til pastaen er færdigkogt
- Gryden tages af varmen og parmesan tilføjes og det hele smages til med salt og peber