Frijsenborg poke bowl
Forberedelsestid
25 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
2
Bowl
450 g Frijsenborg kyllingebryst
3 spsk. teriyaki sauce
2 spsk. sød chili sauce
2 spsk. soyasauce
Saften fra 1/2 lime
2 dl jasmin ris
1 avocado
2 gulerødder
1/2 agurk
1/2 mango
1 forårsløg
2 håndfulde rød spidskål
1/2 chili
Koriander
1 spsk. ristede sesamfrø
Dressing
1 tsk. revet ingefær
1/2 dl soyasauce
Saften fra 1/2 lime
- Kog risen efter anvisningen på pakken. Lad risen køle inden du bruger den i bowlen.
- Skær kyllingen ud i mundrette stykker og steg det på panden i lidt olie. Efter ca. 3-4 minutter tilsættes teriyaki sauce, sød chili sauce, soyasauce og limesaft. Lad det hele simre i omkring 3-4 minutter mere. Kyllingen er færdig, når saucerne tykner og ikke længere er flydende.
- Klargør grøntsagerne; skær avocado i skiver, skræl agurk i lange skiver og rul dem sammen, snit tynde skiver af gulerod.
- Skær mangoen i skiver og stik ud i form af en blomst med en kageform (eller blot skær blot små firkanter).
- Hak forårsløg, rødt spidskål og chili.
- Bland revet ingefær, soyasauce og limesaft til en dressing.
- Anret bowlen og held en smule dressing over inden servering.