Frijsenborg ravioli med svampe og kylling

Frijsenborg ravioli med svampe og kylling

prep
Forberedelsestid
50 min
cook
Tilberedningstid
30 min
count
Antal personer
4

Ingredienser
Pastadej
360 g durmmel
4 æg
1 knivspids salt
2 tsk olivenolie

Fyld
100 g Frijsenborg brystfilet
100 g brune champignon
2 fed hvidlød
1/2 løg
2 spsk rosmarin
50 g frisk mozzarella
80 g ricotta
1 spsk smør
Salt og peber

Sauce
3 spsk smør
4 spsk olivenolie
2 fed hvidlød
2 spsk rosmarin
Salt og peber
Ekstra olivenolie og salt til vandet raviolien skal koges i
Evt. parmesan til at toppe med

  • Sigt durum og salt ned i en mellemstor skål. Lav en lille fordybning i melet og slå æggene ud heri og hæld olivenolien ovenpå
  • Arbejd forsigtigt æg og olivenolie ind i melet. Når dejen begynder at samle sig, kan den æltes med hænderne til den er elastisk og smidig. Kom derefter pastadejen i køleskabet i 1 times tid
  • Kog kyllingefileten i en gryde i ca. 20 minutter. Træk herefter kødet fra hinanden med to gafler
  • Hak løg, hvidløg og champignon i små stykker. Kom 1 spsk smør på panden og svits løg, hvidløg og rosmarin i et minut og kom herefter champignon og kylling på panden. Lad det hele stege i 3-4 minutter
  • Kom fyldet fra panden over i en skål og bland det med ricotta og fintskåret mozzarella. smag til med salt og peber og stil fyldet på køl imens dejen rulles ud
  • Rul pastadejen tyndt ud (ca. 3 mm). Stik runde cirkler med en diameter på ca. 7-8 cm ud. Kom en teske fyld på en cirkel pastadej og læg en anden cirkel ovenpå. Luk raviolien med en gaffel hele vejen rundt. Sørg for at lukke dem godt, så de ikke åbner sig når de tilberedes
  • Kom olivenolie og smør på en pande sammen med rosmarin og finthakket hvidløg. Lad det trække smag ved svag varme og smag til med salt og peber
  • Fyld en mellemstor gryde med vand og kom 2 spsk olivenolie og 1 tsk salt. Bring vandet i kog og kom herefter raviolien i. Raviolien skal koge ca. 4 minutter
  • kom herefter raviolien på panden og vend dem ind i saucen. Serveres gerne med friskrevet parmesan og eventuelt en simpel tomatsalat