Frijsenborg rissalat med kylling
Forberedelsestid
20 minutter
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
2
Ingredienser
260 g Frijsenborg brystfilet
2 dl sorte ris
1 mango
1 avokado
½ skalotteløg
Saften fra 1 lime
Sesam
Chili (efter behov)
1 tsk paprika
1 tsk chiliflager
Mynte
Rapsolie
- Bland 2 spsk. rapsolie med paprika og chiliflager. Vend kyllingebrystet i marinaden og stil det derefter i køleskabet. Lad kyllingen marinere mens risene koger
- Risene koges efter anvisningen på pakken
- Skalotteløg hakkes fint, mango og avocado skæres ud i tern og chili skæres ud
- Kyllingen steges i et helt stykke på en pande i lidt olie. Når brystet er gennemstegt og kødsaften er klar, skæres det i skiver
- De sorte ris, skalotteløg, mango og avocado blandes i en skål. Kyllingen lægges ovenpå salaten. Pres saften fra 1 lime udover salaten og top med chili, sesamfrø og mynte