Frijsenborg rissalat med kylling

Frijsenborg rissalat med kylling

prep
Forberedelsestid
20 minutter
cook
Tilberedningstid
30 minutter
count
Antal personer
2

Ingredienser
260 g Frijsenborg brystfilet
2 dl sorte ris
1 mango
1 avokado
½ skalotteløg
Saften fra 1 lime
Sesam
Chili (efter behov)
1 tsk paprika
1 tsk chiliflager
Mynte
Rapsolie

  • Bland 2 spsk. rapsolie med paprika og chiliflager. Vend kyllingebrystet i marinaden og stil det derefter i køleskabet. Lad kyllingen marinere mens risene koger
  • Risene koges efter anvisningen på pakken
  • Skalotteløg hakkes fint, mango og avocado skæres ud i tern og chili skæres ud
  • Kyllingen steges i et helt stykke på en pande i lidt olie. Når brystet er gennemstegt og kødsaften er klar, skæres det i skiver
  • De sorte ris, skalotteløg, mango og avocado blandes i en skål. Kyllingen lægges ovenpå salaten. Pres saften fra 1 lime udover salaten og top med chili, sesamfrø og mynte