Frijsenborg salat med kylling og grillede grøntsager

Frijsenborg salat med kylling og grillede grøntsager

prep
Forberedelsestid
20 min
cook
Tilberedningstid
40 min
count
Antal personer
2

Ingredienser
2 Frijsenborg hele kyllingelår
1 aubergine
1 squash
1/2 bundt asparges
1 stor håndfuld rucola
8-10 cherrytomater
2 spsk feta
2 spsk syltede rødløg
Saften fra 1/2 citron
Olivenolie
Salt og peber

  • Tænd ovnen på 190 grader og tænd din gril til grøntsagerne
  • Kom de hele kyllingelår i et fad og gnid det godt ind i olie, salt og peber og tildække det herefter med bagepapir
  • Bag kyllingen i ovnen i ca. 35-40 minutter, kyllingen er færdig når kødsaften er klar
  • Når kyllingen er færdig, rives kødet fra benet og stilles til afkøling
  •  Skær aubergine og squash i lange skiver- Pensel dem og asparges med olivenolie og drys med salt og peber.
  • Grøntsagerne grilles på begge sider på grillen
  • Skyl rucola og skær tomaterne i mundrette stykker
  • Anret salten på et fad. Først kommes rucola på og herefter de grillede grøntsager, kylling og tomat. Til sidst toppes salaten med syltede rødløg, fetaost og saften fra en halv citron