Frijsenborg salat med kylling og parmesan

Frijsenborg salat med kylling og parmesan

prep
Forberedelsestid
25 min
cook
Tilberedningstid
20 min
count
Antal personer
2

Ingredienser
Salat
260 g Frijsenborg brystfilet
2 små hjertesalat
10 cherrytomater
2 skiver rugbrød
Olivenolie
Salt og peber
Parmesanost

Dressing
2 spsk skyr
Saften fra 1/2 citron
1 fed hvidløg
3 spsk vand
Salt og peber

 

  •  Kom lidt olie på en pande og steg kyllingen til den er hennemstegt og kødsaften er klar. Drys med salt og peber
  • Lad kyllingen køle af inden den skæres ud
  • Skær rugbrød i tern og vend dem i olie og salt. Bag dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader
  • Bland skyr, knust hvidløg, citron og vand til en dressing. Smag til med salt og peber
  • Skær hjertesalaten og tomat ud i mundrette stykker. Anret derefter hjertesalat, tomat, udskåret kylling og brødcroutoner på et fad. Riv til sidst en masse parmesan ud over salaten
  • Servér salaten med dressingen ved siden af