Frijsenborg spinatvafler med kylling og grønt
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4
Vafler
2 dl hvedemel
1 dl fuldkornsmel
6 æg
400 g spinat
Salt
Peber
Fyld
500 g Frijsenborg brystfilet
Paprika
Salt
Peber
2 tomater
1 peberfrugt
2 håndfulde rucola
1 skalotteløg
½ granatæble (kernerne)
1 håndfuld frisk persille
Dressing
3 spsk rapsolie
½ citron (saften)
Salt
Peber
- Kyllingebrysterne koges i ca. 15 minutter til kødsaften er klar. Kødet trækkes fra hinanden med to gafler
- Kyllingekødet steges herefter på en pande med lide olie, paprika, salt og peber
- Til vaflerne blendes æg, spinat, salt og peber til en sammenhængende masse. Herefter blendes hvedemel og fuldkornsmel i
- Vaflerne steges i et vaffeljern smurt med lidt kokosolie
- Tomater, peberfrugt og skalotteløg skæres i skiver og rucola, persille og granatæblekerner klargøres
- Bland rapsolie, citronsaft, salt og peber sammen til en dressing
- Brug vaflerne som “sandwichbrød” og byg din egen sandwich