Frijsenborg spinatvafler med kylling og grønt
Forberedelsestid
                                15 minutter
                            Tilberedningstid
                                20 minutter
                            Antal personer
                                4
                            Vafler
2 dl hvedemel
1 dl fuldkornsmel
6 æg
400 g spinat
Salt
Peber
Fyld
500 g Frijsenborg brystfilet
Paprika
Salt
Peber
2 tomater
1 peberfrugt
2 håndfulde rucola
1 skalotteløg
½ granatæble (kernerne)
1 håndfuld frisk persille
Dressing
3 spsk rapsolie
½ citron (saften)
Salt
Peber
- Kyllingebrysterne koges i ca. 15 minutter til kødsaften er klar. Kødet trækkes fra hinanden med to gafler
 - Kyllingekødet steges herefter på en pande med lide olie, paprika, salt og peber
 - Til vaflerne blendes æg, spinat, salt og peber til en sammenhængende masse. Herefter blendes hvedemel og fuldkornsmel i
 - Vaflerne steges i et vaffeljern smurt med lidt kokosolie
 - Tomater, peberfrugt og skalotteløg skæres i skiver og rucola, persille og granatæblekerner klargøres
 - Bland rapsolie, citronsaft, salt og peber sammen til en dressing
 - Brug vaflerne som “sandwichbrød” og byg din egen sandwich