Frijsenborg toast med kylling og avocado
Forberedelsestid
15 min
Tilberedningstid
25 min
Antal personer
4
Ingredienser
260 g Frijsenborg brystfilet
4 spsk grøn pesto
2 avocadoer
100 g revet ost
4 håndfulde rucola
8 skiver brød
Olie til stegning af brødet
- Kog brystfileterne i en gryde i ca. 20 minutter og træk herefter kødet fra hinanden med to gafler
- Skær avocado ud i skiver og klargør ost og rucola
- Vend den afkølede kylling i den grønne pesto
- Kom lidt olie på en pande og kom derefter 2 skiver brød på ad gangen. Vend brødet når det er gyldent. Kom så ost på den ene skive brød og lad det smelte en smule. Herefter kommes kylling, avocado og rucola i toasten. Luk toasten med den anden skive brød. Gentag dette ved hver toast.