Frijsenborg toast med kylling og ost

Frijsenborg toast med kylling og ost

prep
Forberedelsestid
15 minutter
cook
Tilberedningstid
20 minutter
count
Antal personer
4

Ingredienser
500 g Frijsenborg kyllingebryst
80 g soltørrede tomater
2 spsk rød pesto
1 spsk citronsaft
2 friske tomater
1 avocado
4 skiver ost
8 skiver brød
Salt
Peber
Rapsolie

  • Kyllingefileterne koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter, hvorefter kødet trækkes fra hinanden med to gafler
  • Soltørrede tomater hakkes fint. Vend kyllingekød, soltørrede tomater og rød pesto sammen og smag til med citronsaft, salt og peber
  • Tomater og avocado skæres ud i tynde skiver.
  • Toasten samles og tilberedes i en paninigrill eller et toastjern.
  • Hvis du ikke har ovenstående, kan den tilberedes i en pande. Hvis du bruger en pande, steg da brødet af på begge sider i lidt olie, osten kommes på den ene halvdel af brødene og steges videre, til den smelter. Herefter samles toasten.