Frijsenborg toast med kylling og ost
Forberedelsestid
                                15 minutter
                            Tilberedningstid
                                20 minutter
                            Antal personer
                                4
                            Ingredienser
500 g Frijsenborg kyllingebryst
80 g soltørrede tomater
2 spsk rød pesto
1 spsk citronsaft
2 friske tomater
1 avocado
4 skiver ost
8 skiver brød
Salt
Peber
Rapsolie
- Kyllingefileterne koges i letsaltet vand i ca. 15 minutter, hvorefter kødet trækkes fra hinanden med to gafler
 - Soltørrede tomater hakkes fint. Vend kyllingekød, soltørrede tomater og rød pesto sammen og smag til med citronsaft, salt og peber
 - Tomater og avocado skæres ud i tynde skiver.
 - Toasten samles og tilberedes i en paninigrill eller et toastjern.
 - Hvis du ikke har ovenstående, kan den tilberedes i en pande. Hvis du bruger en pande, steg da brødet af på begge sider i lidt olie, osten kommes på den ene halvdel af brødene og steges videre, til den smelter. Herefter samles toasten.