Fyldt Frijsenborg kyllingebryst med spinat og soltørrede tomater

Fyldt Frijsenborg kyllingebryst med spinat og soltørrede tomater

prep
Forberedelsestid
20 minutter
cook
Tilberedningstid
15 minutter
count
Antal personer
2

Ingredienser
260 g Frijsenborg kyllingebryst
2 håndfulde frisk spinat
30 g soltørrede tomater
½ tsk hyldeblomsteddike
100 g smøreost
Rapsolie med rosmarin
Salt
Peber

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Snit den friske spinat og de soltørrede tomater fint og bland det sammen med smøreost, salt og peber.
  • Snit en lomme i siden af kyllingebrystet til fyldet.
  • Kom blandingen af smøreost i lommen og drys med salt og peber.
  • Brun de fyldte kyllingebryster af på en pande i lidt rapsolie med rosmarin.
  • De brunede kyllingebryster kommes i et ovnfast fad og sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter eller til kødsaften er klar.
  • Serveringsforslag: Server med ovnbagte rodfrugter og bønnefritter.