Ginmarinerede kyllingeoverlår med rodfrugter

Ginmarinerede kyllingeoverlår med rodfrugter

prep
Forberedelsestid
1 time
cook
Tilberedningstid
45 minutter
count
Antal personer
2

Ginmarinerede kyllingeoverlår
700 g Frijsenborg kylingeoverlår
1 dl gin
1 spsk honning
1 tsk stikkelsbær marmelade
1 tsk balsamico
1 tsk hvidvinseddike
1½ tsk citronsaft
Salt
Peber

Grøntsager
300 g søde kartofler
200 g kartofler
5 jordskokker
1 spsk stikkelsbær marmelade
1 spsk rapsolie med rosmarin
Salt
Peber

Dressing
3 spsk creme fraiche
1½ spsk stikkelsbær marmelade
1½ tsk citronsaft
Salt
Peber

  • Alle ingredienser til marinaden blandes godt sammen i en skål eller en pose. Overlårene gnides godt ind i marinaden og sættes på køl i minimum en time, gerne længere
  • Kartofler og jordskokker skæres i grove tern og kommes i et ovnfast fad sammen med olie, marmelade, salt og peber, hvorefter det hele blandes godt sammen
  • Kyllingeoverlårene lægges ovenpå grøntsagerne og marinaden hældes ud over
  • Fadet kommes i en forvarmet ovn ved 180 grader i 45 minutter
  • Ingredienserne til dressingen blandes godt sammen og sættes evt. på køl til kylling og grøntsager er klar til servering