Frijsenborg kyllingelårsteak med majroer & gulerødder i hvidvinssky

Frijsenborg kyllingelårsteak med majroer & gulerødder i hvidvinssky

cook
Tilberedningstid
45 min
count
Antal personer
4

Ingredienser
4 kyllingelårsteaks fra Frijsenborg
Salt og friskkværnet peber
400g små majroer
400g skrællede gulerødder, gerne i forskellige farver
1 tsk. knuste enebær
75 g serranoskinke
1½ dl tør hvidvin
1 spsk. olivenolie
10 salvieblade
Brød

  • Rul kyllingelårene enkeltvis med et stykke serranoskinke og krydr med salt og peber.
  • Halver de største majroer og skær gulerødder i kvarte på langs.
  • Læg grøntsagerne i en smurt bradepande med kyllingelårsteaks ovenpå og drys med enebær.
  • Hæld hvidvin ved, dryp grøntsagerne med olivenolie og drys med salvieblade.
  • Sæt bradepanden i ovnen ved 200°C i ca. 35 min.
  • Server lunt brød til.